Nejnovější recenze ze sekce Zahradní lampy
OK
dobře vypadá a plní to co má
Světlo je jednoduché na montáž i provoz. Dokupuji postupně - první je trvale venku již druhý rok a zatím bez problémů.
- Hezky svítí.
- Kvalitní zpracování.
- Sklo a nerez.
- Nic.
- krásné provedení
- lampa nezasklena, bez návodu
- Již řadu let máme takové svitidlo, je jednoduché a vkusné. Spolehlivě osvětluje prostor před naším rodinným domem a navíc vypadá dobře. Dokoupím další taková svítidla.
Vkusné a elegantní svítidlo.
Lepicí plocha na magnetickém pásku moc na dřevě nedrží, podlepil jsem ji ještě oboustrannou lepicí páskou.
- Malé světlo, velké osvícení
- Není plastové
- Designové svetlo
- Antracitová barva
- Na velké ploše je jedno světlo hodně utopené, ztracené.
Nepřímé svícení na kamennou fasádu hezké světlo, není myšleno na hlavní svícení, ale jako obrysové.
Na velké ploše vypadá ztraceně, takže doporučuji vice světel v rozestupu třeba 1 metru
- Moc pěkné.
- Vypadá dobře
- Nevleze do toho chytrá žárovka
- Malý rozměry pro velkou žárovku
- Vypadá dobře, účel plní.
- Jednoduché zapojení
- Silné světlo
- Dosah senzoru bez problémů min. 4m
- Cena , rychlost dodaní.
Pěkný lehký a přesto stabilní stojan.
- Krásně vypadá ve dne i večer, když se rozsvítí.
- Objednali jsem dva kusy . Jeden z nich přestal svítit hned druhý den. Po reklamaci mi byly vráceny peníze, přestože jsem chtěla produkt vyměnit. Takže teď mi jeden chybí
Zatím vše funguje jak má. Uvidím později.
I u kvalitního produktu se občas stane, že narazíte na špatný kus z důvodu špatného materiálu nebo montáže.
Nemám nic proti produktu, který se dá opravit, ale proti prodejci který nereaguje na reklamaci. Nemáte zde volbu hodnocení prodejce, proto uvádím že nedoporučuji produkt. Prodejce je nesolidní.
- funkguje OK
- krátký kabel
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »