Nejnovější recenze ze sekce Zahradní lampy
- Dobře funguje
- Světla jsou krásná.
Světla jsou moc hezká, předčila mé očekávání. Už se těším, až je rozsvítím..
- Svetlo kupovano na zaskleny balkon, plni svou funkci
Bohužel jsem chtě jiný produkt, ale vše se vyřídilo k mé spokojenosti.
- Nemohla jsem zcela vyzkouset
- Krásné osvětlí , příjemná teplota světla.
- Kvalitní zpracování
- Jednoduchá instalace
Zakoupili jsme venkovní LED lampu Rabalux 77037 a musím říct, že nás opravdu mile překvapila. Design lampy je moderní, ale zároveň nenápadný, takže skvěle zapadne do jakéhokoliv prostředí – ať už u zahradní cesty nebo vedle vstupních dveří. Lampa působí velmi kvalitně, materiál je pevný a odolný, což se hodí pro venkovní podmínky.
Co mě nadchlo nejvíc, je světelný výkon. Lampa poskytuje dostatečně silné světlo, které skvěle osvítí i větší prostor kolem sebe, ale není přitom nepříjemně ostré. Instalace byla snadná, zvládl jsem to během několika minut podle jednoduchého návodu.
Doporučuji všem, kdo hledají stylové a spolehlivé osvětlení na zahradu nebo terasu.
Za ty peníze odpovídá
svítidlo je nádherné do zahrady
- Splňuje moje požadavky.
Po jednom dnu instalace nelze relevantně hodnotit.
Šikovné, jednoduché a funkční. Dokáže se nabít a svítit dostatečně dlouho i za těchto krátkých dnů.
- rychle nabité, zatím nevím, jak dlouho vydrží svítit
Zatím funguje jak má. Uvidíme do budoucna.
- Opravdu kvalitní, masivní světla. Světlo je těžké. Sklo není plast ale opravdu kouřové sklo. Průchodky na kabely jdou těsněním, stejně tak jako šrouby do zdi procházejí světlem mají vlastní těsnění. Paráda. Do světel doporučuji žárovky E27 typu CORN LED, pak svítí větší část světla, s obyč žárovkou pouze polovina.
Příjemné žluté světlo.
- lehké
- Rychlost dodání
- Oddělený solární panel, napojený přes konektor. Kabel cca 5m.
- Dostatečná svítivost pro osvětlení menších a středních prostor
- Prostorové čidlo funguje spolehlivě
- Nemá přehled o nabití akumulátoru
Svítidlo se aktivuje zapojením konektoru od solárního panelu. Odzkoušeno v dřevníku na ploše 5x2 metry. Čidlo spolehlivě pokrývá celý tento prostor. Po zaznamenání pohybu se rozsvítí na cca 25sekund. Rozsvěcet začíná automaticky po setmění. Světlo i solární panel se montují přes držák s kloubem. U panelu by mohl být větší rozsah pohybu kloubu, u světla je dostačující. Za tu cenu super nákup. Spokojenost!
Plus tohoto osvětlení je,že má velkou svítivost a solární článek jde umístit jinam než svítidlo-je s kabelem asi 4m.
MÍNUS tohoto osvětlení je,že se rozsvítí až když je úplná tma-což je špatné-když je šero tak ještě nereaguje a jste po tmě!!!
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »